ALGEN VERWIJDERAAR

Vrijwel iedere huizen bezitter kent het probleem: door de lange en vochtige winter zijn toegangswegen, terrassen en geveldelen met een hardnekkige groene laag bedekt. Weg ermee! Wat dan rest is nog maar één ding: de hinderlijke aanslag verwijderen en voor langere tijd bestrijden, en dat alles het liefst zonder schrobben of borstelen!

Het is weinig zinvol om met alleen hogedruk apparatuur, zuren, alkalische- en of chloorhoudende middelen de groen aanslag te bewerken. Waarom?

Omdat de aanslag bestaat uit algen, micro-organismen en dergelijke. Bij gebruik van water onder hoge druk wordt weliswaar de aanslag oppervlakkig verwijdert, maar niet gedood. Micro-organismen dringen zich diep in het oppervlak waar ze zich ongestoord verder kunnen ontwikkelen.

Het verwijderen van de aanslag met hogedrukspuit maakt het probleem eigenlijk alleen nog maar erger. Door reiniging op deze wijze verspreiden de sporen elementen zich door de lucht middels luchtwerveling die door de druk vanuit de sproeikop wordt veroorzaakt. De algen zetten zich vervolgens af op die plaatsen waar nog geen groenaanslag aanwezig was!

Een verder nadeel van hogedruk reiniging is dat het gevaar aanwezig is dat de nog intact zijnde ondergrondverzegeling afgebroken wordt, waardoor het materiaal in het oppervlak poreus wordt. Hierdoor kunnen micro-organismen zich in het poreuze oppervlak nestelen en zich daarin verankeren.

Ook zuren, alkalische en chloorhoudende reinigers hebben slechts een optisch goede werking: na gebruik dit soort reinigers lijkt het oppervlak schoon, maar er zijn nog steeds elementen achtergebleven. Al snel ontwikkelen de micro-organismen zich weer en de groenaanslag is na 6 tot 8 weken weer volop aanwezig.

De werkzame bestanddelen in de Wolf Trading Groenaanslag Verwijderaar pakken de diepliggende sporen bij de wortel aan, zodat alle sporen grondig verwijderd worden. Hoogwaardige tensiden in het product zorgen voor een goede bevochtiging waardoor de nog aanwezige vervuiling beter opgelost wordt. Een optimaal resultaat wordt bereikt door de Wolf Trading Groenaanslag Verwijderaar in een droge periode aan te brengen.

Vragen, bestellen, informatie ontvangen?

Neem contact met ons op:

=> E-mail: info@wolftrading.com, click op het emailadres om uw e-mailprogramma te openen.

=> Of gebruik ons reactieformulier, click op deze tekst om het reactieformulier te openen.

=> Of bel of schrijf ons:
- Tel: (035) 656 67 94
- Fax: (035) 656 67 93
- Lindelaan 3 - 3761 BA SOEST